Politie houdt derde verdachte aan voor branden Veendam

maandag 14 februari 2011

De politie heeft maandag een 16-jarige jongen uit Veendam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de recente branden in Veendam. Hij is de derde verdachte die werd aangehouden in verband met het Veendamse brandonderzoek.
Eerdere aanhoudingen De politie had vorige week woensdagmiddag al twee 18-jarige mannen uit Veendam en Wildervank aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand bij een hockeyvereniging aan de Ontspanningslaan van 30 januari jl. Vier branden en twee pogingen In de nacht van 29 op 30 januari brandde het clubhuis van een hockeyvereniging aan de Ontspanningslaan af. Circa twee uren later stond een garagabox aan de Continentenlaan in brand. Donderdag 3 februari brandde laat in de avond een voormalig tuincentrum aan het Boven Westerdiep af. In de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 februari is geprobeerd brand te stichten in een pand aan de Nijverheidsstraat in Wildervank. Maandag 7 februari brandde een garage af aan het Boven Westerdiep. Tenslotte werd woensdag 9 februari een poging brandstichting ontdekt in een toiletgebouw op camping Borgerswold. Voortzetting onderzoek De 16-jarige verdachte wordt momenteel gehoord. Ook het technisch onderzoek naar de oorzaak van de branden en andere sporen zijn nog niet afgerond. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Muntendam | 112 alarmeringen Muntendam | Goedkoop Tanken in Muntendam | Supermarkten in Muntendam | Weerbericht Muntendam